2011. január 16., vasárnap


Az eltelt két hét alatt sokat javult az állapotom (eltekintve egy náthától), a képeken látható a gyógyulás utolsó szakasza. A képek alapján egyszerűen nem is lehet következtetni arra, hogy néztem ki, ennek örülök. A jövő héten van egy fontos elintézendő dolgom, majd kezdődik az újjáépítés, mindenről képes beszámolót írok.

3 megjegyzés:

  1. Ha két hét után még nyoma van, azért az jelent valamit. További gyógyulást!
    Szívesen felajánlanám segítségemet az újáépítéshez, de mostanában meglehetősen bizonytalanok a napjaim (álláskeresés, tanfolyás, miazmás), de szurkolok. :)
    Az alsó sorban a középső kép nagyon tetszik, a seregély(? - madártani ismereteim igen hiányosak) a csőrében a csipkebogyóval(? - botanikai ismereteim sem állnak biztos lábakon :) ).
    Sok sikert!

    gollum

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy gondoltál a segítségre. A lest 4 panelből csavarozom majd össze, amit előtte a pincében összeállítok. Tehát nem lesz olyan nagyon nagy meló. Remélem a jövőhéten hozzáfogok a leshez, készítek werk fotókat.
    A képen egy fekete rigó (tojó) látható, amint egy csipkebogyót tuszkol le a torkán. Én is kedvelem ezt a képet. Talán kicsit zsúfolt.

    VálaszTörlés
  3. A rigós kép elsőre talán tényleg zsúfoltnak tetszik, de az ágak jól keretbe foglalják a madarat, szinte rávezetik a tekintetet. Az én szemem legalábbis egyből odaugrik.
    Persze ez csak az én laikus véleményem.

    VálaszTörlés