2016. február 21., vasárnap

Sziasztok!

Tegnap Istvánnal kimentünk a lesre, végre elállt az eső, változékony, de inkább napsütéses idő volt. Nem volt nagy mozgás, de azért volt látnivaló. A környéken kóborló mókus a les mellett lejött a földre és egy mohával benőtt régi kidobott kabátot tépegetett. Nem tudtuk, hogy miért cibálja a bokrok alatt lévő rongyos kabátot. Végül kiderült a nagy munka célja. A kabát bélését szedte ki, abból formált egy gombócot, és azt vitte el a fészkébe bélésnek. Láttuk merre vitte el, így tudjuk melyik irányban van a fészke. Gyakran jön a les felé, de inni még nem jött oda.
Láttunk egy sikertelen karvalytámadást, de a ragadozó eltűnt a szemünk elől, ami nagy kár, mert igazán beszállhatott volna inni.
Egy őszapó érkezett inni, pár másodpercet maradt, szerencsére készült róla két képkocka. Így alakul, ha figyel az ember.

Előzetes
Napokon belül felteszek egy 3 perces videofilmet, amin látni a kamera bemutatkozását, az első felvételeket. Nagyon élvezem a filmkészítést, de a fotózásról sem mondok le. Nagyon összetett feladat, a kamera tökéletes ismerete az első lépés. Még ezt nem mondhatom el. Bővebben majd a bejegyzésben.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése