2018. január 13., szombat

Sziasztok!

Pocsék idő van, sem fotózni, sem filmezni nem voltam, sok a munkám is. Utoljára 2017. 12. 27-én tudtam kimenni  lesre. Most jutott eszembe, hogy a darufotózásról nem is láttatok képeket, most mutatok egyet.

Az etetőn nyüzsögnek a madarak, rendszeres vendég a süvöltő és a fenyőpinty is. A sátorfűtésbe vettem két karton gázpalackot, már csak napfényes idő kellene, vagy hóesés. A hétvégén megyünk sasfotózásra, de a rétisasok a jó idő miatt nem járnak az etetőre. Remélhetőleg a héten már lesznek fagyok is, így reménykedem. Sajnos esőt mond aznapra, hát nem tudom mi lesz.

A karvalyról szóló film narrációja még nem készült el, kicsit át is szerkesztettem a filmet. A fordítás elvileg megvan, még egyeztetünk. Amikor az időm engedi, kimegyek a régi leshelyemre, megnézem az ölyvek ott tanyáznak-e még. Ha igen, akkor visszamegyünk Istvánnal, visszük a lessátrunkat, a fűtést, és meglátjuk. Az egyik rétisas műholdas útvonala pont felette van, micsoda nap lenne, ha egyszer csak berepülne egy sárga csőrű rétisas. 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése