2012. február 10., péntek

Ezúttal egy régebbi közös fotózásról szeretnék írni. Péter barátom Egerből jött el, hogy kipróbálja a lesből való fotózást és lőjön egy pár jó képet. Pontosabban ha jól emlékszem augusztusban már megmustrálta a lest. Kimentünk, szépen megtömtük az etetőt, kitettük a csalihúst, bepakoltunk, és ültünk, vártunk. A szokásos fajok jöttek, de Én igazából már valami újra vágyom. 
Főleg arra a kékes rétihéjára ami elhúzott a les felett egy másik alkalommal. Úgy 3 méter magasságban tett egy kört, volt kint hús, de ez nem érdekelte. Egy pillanatra úgy tűnt, van esély hogy beszáll az ölyveknek kitett beszállóra, de nem, sajnos elhúzott és nem jött vissza. Pedig az egyik legizgalmasabb pillanatok egyike, mikor felismered, hogy most egy még nem fényképezett faj érkezett. Gyorsan meghatározod, ha tudod :). 
Szóval jól elbeszélgettünk mindenféle témáról, élveztük a fotózást. A nap végén Péter egy kis kompakt géppel készített werk fotókat, most ezeket láthatjátok (Péter engedélyével). A les ablakán látszik, hogy nemrég építettem át és még nem festettem le, egyébként minkét ablakot fekete színűre mázolom át.

Még augusztusban .....

És nemrég ...














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése