2013. november 16., szombat

Kedves Barátaim!
Voltam kint fotózni, sajna a várt áttörés nem történt meg, bár valóban visszatér egy pár fős cinkecsapat , de semmi több. Talán a meleg időjárás hozzájárul ehhez, hiszen még a bogarak is mozognak, így a madarak bőven találnak eleséget. Az ölyvek már szépen bejönnek, de ennyi.

Azt hiszem visszatérek az első lesem helyszínére (is) egy etetővel, igaz ki kell takarítani a helyet, de bízom a helyben. Több mint 7 éve áll az összetákolt lesem!! Csupán az egyik tartó oszlop dőlt el. akkoriban az egyik hétvégén meglepetten tapasztaltam, hogy a leshez költözött egy hajléktalan pár, a lesből WC lett. Mit tehettem volna, leszereltem az etetőt és elköltöztem. Gondoltam visszatérek és megnézem a sűrűben lévő helyet. A kerítés másik oldalán sűrű bozótos volt, most valami lerakat látható. Hát gondolkozom, mert jó kis hely volt.
Régebbi képek:
Idén az első:3 megjegyzés:

 1. Micsoda kupleráj, sajnálom, mert tényleg jónak nézett ki... Úgy tűnik, pesti lakos leszek, tervezek arra is leseket, szóval ha van kedved társulhatunk ;)
  Az ölyves fotó szuper!!! Üdv. Tomi

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Szia Tomi!

  Úhh jól elkéstem a válasszal, elnézésedet kérem. Szóval a lesem természetesen rendelkezésedre áll, és benne vagyok egy közös új les építésében is. Most kiteszek egy etetőt a régi lesem helyére, és ha olyan jó mint anno, akkor ide építek is egyet, illetve építhetünk. :) szia

  VálaszTörlés